logo Treade boomzorg

Treade boomzorgaanvraagformulier voor meer informatie:
Uw naam:
Uw email:
Onderwerp:
Uw bericht:
of klik hier om een e-mail te maken via uw eigen e-mail programma.

Bellen kan ook, maar bedenk wel dat ik meestal in een boom hang; opnemen lukt meestal wel, maar agenda raadplegen niet.
Mijn mobiele nummer is: 064 0000 476

Tegenwoordig is een privacyverklaring verplicht, zie de kleine lettertjes hieronder:
PRIVACYVERKLARING
PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Treade boomzorg kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Treade boomzorg, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Treade boomzorg verstrekt. Treade boomzorg kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

WAAROM Treade boomzorg GEGEVENS NODIG HEEFT
Treade boomzorg verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Treade boomzorg uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.
HOE LANG Treade boomzorg GEGEVENS BEWAART
Treade boomzorg bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
DELEN MET ANDEREN
Treade boomzorg verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Treade boomzorg worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Treade boomzorg gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
GOOGLE ANALYTICS
Treade boomzorg maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Treade boomzorg bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Treade boomzorg te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Treade boomzorg heeft hier geen invloed op.
Treade boomzorg heeft Google geen toestemming gegeven om via Treade boomzorg verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar treade@treade.nl. Treade boomzorg zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
BEVEILIGEN
Treade boomzorg neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Treade boomzorg maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Treade boomzorg verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Treade boomzorg op via treade@treade.nl. Treade.nl is een website van Treade boomzorg. Treade boomzorg is als volgt te bereiken:
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 17183462
Telefoon: 064 0000 476
E-mailadres: treade@treade.nl