Speciale reddingen

uitlopende knop

Drone in boom

Omdat ik goed in bomen kan klimmen kan ik ook helpen je drone of helicopter uit de boom te halen. Dat heb ik al een paar keer gedaan, voor een professionele fotograaf maar ook voor een buurjongetje die zijn drone van Sinterklaas al bij de eerste vlucht bovenin een acacia van 15 meter hoog parkeerde. De brandweer wilde niet komen, dus mij maar gebeld. Was er binnen een uur weer uit. En gratis, want ik reken alleen reiskosten vanaf Nijmegen.
bloeiende knop

Kat in boom

Hetzelfde verhaal geldt ook voor katten, die de weg naar beneden niet meer aandurven. Ik heb al eens een kat uit de boom gehaald die de brandweer er niet uitkreeg. De brandweer gebruikt ook wel eens de waterslang om de kat uit de boom te spuiten, dus als ik kat in nood was wist ik wel wie ik zou bellen. De dierenambulance Nijmegen maakt regelmatig gebruik van mijn diensten.

Kosten

Zoals hierboven al genoemd reken ik geen kosten voor het klimmen, alleen de reistijd van en naar Nijmegen bereken ik: €65,- per uur. Gebruik het contactformulier om een afspraak te maken.
Voor meer informatie: mail mij of bel: 064 0000 476


Terug naar boven